ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 09:00 - 14:00

Τετάρτη 13 Μαΐου 2009

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ Ε.Ο.ΠΕ.

Κατά το τελευταίο Δ.Σ. της ΕΟΠΕ λήφθηκαν, μεταξύ άλλων, και οι εξής αποφάσεις:

1. Επικυρώθηκε, από τούδε και στο εξής, οι ηλικίες του αθλήματος να είναι οι εξής: Τις ομάδες παμπαίδων και παγκορασίδων θα στελεχώνουν μαθητές της 2ας και της 3ης Γυμνασίου. Κατά συνέπεια, για την επόμενη σεζόν θα αποτελείται από όσους είναι γεννηθέντες το 1995 και 1996. Τις ομάδες των παίδων και κορασίδων θα στελεχώνουν μαθητές της 1ης και της 2ας Λυκείου δηλαδή, για την επόμενη σεζόν, από όσους είναι γεννηθέντες το 1993 και το 1994. Τις ομάδες εφήβων και νεανίδων θα στελεχώνουν οι μαθητές της 3ης Λυκείου συν δύο επιπλέον έτη δηλαδή, από όσους είναι γεννηθέντες το 1990, το 1991 και το 1992. Οι ηλικίες σχετικά με τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα χαρακτηρίζουν τις αντίστοιχες κατηγορίες, αλλά είναι ελεύθερες προς τα κάτω. Εννοείται ότι δικαίωμα συμμετοχής στα πρωταθλήματα εφήβων έχουν και οι παίδες και παμπαίδες και στις διοργανώσεις των παίδων οι παμπαίδες. Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και στα πρωταθλήματα των κοριτσιών.

2. Οριστικοποιήθηκε η μεταγραφική περίοδος από τις 29 Ιουνίου έως τις 25 Ιουλίου. Από την παραπάνω μεταγραφική περίοδο εξαιρούνται οι νεογραμμένοι φοιτητές, αλλά και όσοι μετατίθενται για επαγγελματικούς λόγους. Στους αθλητές, που υπάγονται σε αυτές τις κατηγορίες, θα υπάρχει διευκόλυνση 15 ημερών από την ημέρα εγγραφής τους, υπό την προϋπόθεση ότι δεν έχουν αγωνιστεί σε άλλη ομάδα. Καταληκτική ημερομηνία είναι 31η Οκτωβρίου.

3. Καταργείται το παράβολο μεταγραφών για αθλητές που είναι γεννημένοι από 1993 και μετά. Για τους υπολοίπους παραμένει. Η ανανέωση δελτίου συμμετοχής, για αθλητές 36 ετών και άνω, ορίστηκε στα 50 ευρώ ετησίως.

Δεν υπάρχουν σχόλια: