ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 09:00 - 14:00

Δευτέρα 1 Ιουνίου 2009

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Ε.Ο.ΠΕ. ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΤΗΣ Α2 ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Μετά από τη σύσκεψη των Σωματείων της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 28 Μαίου 2009 και τις αποφάσεις που πάρθηκαν, το Δ.Σ. της Ε.Ο.ΠΕ. επικύρωσε σε συνεδρίασή του τα ακόλουθα:

1. Το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών θα αρχίσει στις 17 Οκτωβρίου 2009 και θα διεξαχθεί με τις νέες μπάλες και σε δύο ομίλους των 12 ομάδων.

2. Για να συμπληρωθεί ο όμιλος του βορρά, ο οποίος είχε εννέα ομάδες το σύνολο των Σωματείων της Αττικής δέχθηκε να πάνε σε αυτόν με κλήρωση τρεις ομάδες, οι οποίες είναι οι: ΖΑΟΝ, Κτησιφών Παιανίας και Γ.Σ. Πετρούπολης.

3. Μετά την λήξη της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος θα διεξαχθούν αγώνες
Play Off για την άνοδο στην Α1 και Play Out για τον υποβιβασμό:

α). για την άνοδο με το σύστημα: 1ος-4ος στις δύο νίκες, 2ος-3ος στις δύο νίκες. Οι δύο νικητές στις τρεις νίκες για την ανάδειξη των πρωταθλητών των δύο ομίλων.

β). Στα Play Out θα ισχύσει του κοινό σύστημα διεξαγωγής όλων των κατηγοριών, που είναι το εξής: Ο τελευταίος (12ος ) υποβιβάζεται αυτόματα και οι υπόλοιποι τρεις (9ος, 10ος και 11ος ) θα διεξαχθεί μίνι πρωτάθλημα δύο γύρων, αρκεί να υπάρχει διαφορά έξι βαθμών και θα μεταφέρουν την συνολική βαθμολογία του πρωταθλήματος.

4. Τέλος η Ομοσπονδία δεσμεύτηκε να εξετάσει το ενδεχόμενο επανασύστασης από την μεθεπόμενη αγωνιστική περίοδο της Β΄Εθνικής Κατηγορίας σε ομίλους με γεωγραφικά κριτήρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: