ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 09:00 - 14:00

Δευτέρα 30 Μαρτίου 2009

ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ !!!!


Με μεγάλη μας θλίψη θέλουμε να σας ενημερώσουμε για τον αιφνίδιο και απροσδόκητο θάνατο του μέλους του Δ.Σ. της Α.Ε.Α.Π. Δημητρίου Παππά.

Ο Δημήτρης ήταν ο υπεύθυνος έφορος του Ανδρικού, του Παιδικού καθώς και του Παμπαιδικού τμήματος του Συλλόγου μας. Ένας άνθρωπος ο οποίος πάντοτε με χαμόγελο, χιούμορ αλλά και ανεπτυγμένη ευαισθησία προσπαθούσε αδιαμαρτύρητα και ακούραστα να βρίσκεται κοντά στο Σύλλογο και να συμβάλλει με όλες του τις δυνάμεις αποφασιστικά στην επίλυσή των προβλημάτων του.....

Μαζί με τα θερμά μας και ειλικρινή συλληπητήρια στην οικογένειά του και την ολόθερμη συμπαράστασή μας προς αυτήν, το Δ.Σ. σε ένδειξη πένθους και ελάχιστου φόρου τιμής, αποφάσισε ομόφωνα:

1. Αναστέλλονται για 2 ημέρες (σήμερα και αύριο) όλες οι προπονητικές εκδηλώσεις όλων των τμημάτων του Συλλόγου μας.

2. Σε όλες τις εναπομείνασες αγωνιστικές υποχρεώσεις οι αθλήτριες και οι αθλητές του Συλλόγου θα "φέρουν¨ ένδειξη πένθους ενώ παράλληλα θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή πρίν από την έναρξη των παιχνιδιών.

3. Καλεί όλους μας (αθλητές, προπονητές, μέλη και φίλους του Συλλόγου) να παρευρεθούν αύριο στην κηδεία και να συνοδεύσουν τον αγαπημένο μας συνεργάτη και φίλο στο τελευταίο του ταξίδι. Η κηδεία θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 17:00 από το Α' Κοιμητήριο Αθηνών.

4. Να σταλεί στεφάνι εκ μέρους του Συλλόγου.


Δημήτρη.......
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει .... Θα είσαι πάντοτε στη σκέψη όλων μας και να ξέρεις πως θα μας λείψεις πολύ !!!!



Για το Δ.Σ.

Γιώργος Ν. Πετράκης

Πρόεδρος

Δεν υπάρχουν σχόλια: